Política 12/05/2014

L'ANC avalaria una candidatura unitària dels partits pel dret a decidir al Parlament en cas que no es pugui celebrar la consulta

Carme Forcadell afirma que l'ANC manté "converses fluides" amb Procés Constituent perquè se sumi a l'acte central de la Diada

Ara
1 min

BarcelonaL'Assemblea Nacional Catalana avalaria una candidatura unitària al Parlament dels partits a favor del dret a decidir, com la que propugna Procés Constituent, en cas que no es pugui celebrar la consulta d'autodeterminació prevista per al 9 de novembre. "Demostraria la força del país i que hi ha una majoria social favorable al dret a decidir", ha dit Carme Forcadell en declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Forcadell també ha afirmat que l'ANC manté "converses fluides" amb Procés Constituent, el moviment de l'economista Arcadi Oliveres i la monja Teresa Forcades, perquè se sumi a l'acte central de la Diada d'enguany, que preveu dibuixar una gran 'V' a la confluència entre la Diagonal i la Gran Via de Barcelona. D'aquesta manera, Procés Constituent no lideraria un acte alternatiu i simultani a la mobilització central de l'Onze de Setembre, com va fer l'any passat, que va promoure un acte per encerclar La Caixa. "Ens alegra molt que vulguin participar en la 'V'", ha dit la presidenta de l'ANC.

L'Assemblea Nacional Catalana va ratificar ahir Forcadell al capdavant de l'entitat en les eleccions al Secretariat Nacional de l'ANC. Forcadell va obtenir el 93% dels suports.

stats