Política 10/09/2015

L'ANC anuncia que regidors del govern d'Ada Colau seran a la Meridiana

Ho ha avançat el president de l'entitat, que ha denunciat intents de sabotatge de la pàgina d'inscripcions a la mobilització de la Diada

Ara
1 min
El president de l'ANC, Jordi Sànchez, en la jornada de votació / ANC

BarcelonaEl president de l'ANC, Jordi Sànchez, ha avançat aquest matí que regidors del govern municipal d'Ada Colau seran presents a la Via Lliure de la Meridiana d'aquesta Diada. No ha concretat de quins regidors es tracta perquè, segons ha dit, ho anunciaran al llarg d'aquest dijous. De fet, el primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarelo, ja va anunciar diumenge que, com en els últims anys, enguany també seria a la mobilització. Sànchez ha dit que entén "perfectament" que l'alcaldessa de Barcelona hagi optat per no ser a la mobilització per la seva responsabilitat institucional, i ha considerat que seria igualment comprensible que el president de la Generalitat, Artur Mas, també decidís un cop més no ser-hi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Jordi Sànchez també ha denunciat intents de sabotejar la pàgina web d'inscripcions a la macromobilització d'aquest divendres per lesionar la capacitat organitzativa. "Hi ha algú que vol que demà la mobilització no funcioni. Hem tingut algun bloqueig a la web, però ens en sortirem", ha asseverat.

Bones vibracions per a l'independentisme

El president de l'ANC ha considerat que l'independentisme torna a estar "en un moment òptim", com augura la demoscòpia. Aquesta és una mostra, diu, que la campanya de la por unionista té l'efecte contrari del que busca.

stats