Política 21/03/2016

Andrea Levy: "Crec que Barberá està fent mal al PP"

La vicesecretària d'Estudis i Programes del PP nega ser una de les persones que hagi rebut missatges d'advertiment de Barberá

Europa Press
2 min
Andrea Levy, en la roda de premsa d'aquest dissabte / ACN

ValènciaLa vicesecretària d'Estudis i Programes del Partit Popular, Andrea Levy, ha opinat aquest dilluns que l'exalcaldessa de València i senadora popular, Rita Barberá, està fent mal al seu partit ja que, ha assegurat, al PP no li agrada no poder tenir "un comportament irreprotxable" en l'exercici de les responsabilitats públiques.

"Jo crec que sí", ha respost Levy en declaracions a la Sexta recollides per Europa Press, en ser preguntada per si creu que Barberá està fent mal al PP després de l'esclat del cas Taula en el qual està imputat tot el grup municipal del PP de l'Ajuntament de València.

Sobre si creu a Barberá quan defensa la seva innocència, Levy ha dit que no és qui per creure-la o no creure-la. Sí ha subratllat, no obstant això, que li "repugnen" les converses que va llegir en la premsa entre María José Alcón i el seu fill en les quals li explicava com una de les persones de confiança de Barberá, la secretària de grup, Mari Carmen García Fuster, li va demanar que blanquegés diners. "Són impresentables, increïbles i per descomptat que no es pot tolerar que es parli així", ha conclòs.

No ha rebut missatges de Barberá

D'altra banda, Levy ha negat haver rebut missatges d'advertiment directe o indirectament de Barberá, perquè cessi en les seves crítiques al PP valencià. "Jo no he rebut ni se m'ha dit que no sigui crítica, ni que m'hagi excedit", ha assegurat Levy en ser preguntada de forma insistent per si ha estat pressionada en el seu partit perquè adopti una postura menys crítica amb el PP valencià després de l'esclat del cas Taula.

"Al meu telèfon ningú m'ha reenviat un missatge de Rita Barberá, he escoltat pels mitjans de comunicació que està molesta amb alguns comentaris però jo crec que el més important és que Rita Barberá doni explicacions" ha insistit Levy, qui, després d'evitar respondre a la pregunta en un primer moment, també ha negat ser coneixedora que alguns dels seus companys de partit hagin estat amenaçats per Barberá.

stats