Política 07/09/2015

Ros fa una crida als partits perquè separin la Diada de l'inici de la campanya electoral

L'Ajuntament de Lleida repartirà 7.000 metres de senyera entre els veïns i anima a penjar les banderes al balcó l'11 de Setembre

Acn
1 min
La tinent d'alcalde, Montse Parra, i l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, durant la presentació dels actes de l'11 de setembre / ACN

LleidaL'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha fet una crida als partits polítics, entitats i institucions a separar l'inici de la campanya electoral del 27-S de la Diada. Les eleccions, ha assegurat, són un espai de "confrontació ideològica". En canvi, la festa nacional és una festa d'unitat, ha dit, en què els catalans "mostrem l'amor cap al nostre país, la nostra llengua, la nostra cultura i les nostres institucions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La Paeria repartirà 7.000 metres de senyera entre els veïns i animen els lleidatans a penjar aquesta bandera al balcó l'11 de Setembre, tal com faran a l'Ajuntament. L'alcalde també ha anunciat que les entitats que ho vulguin podran seguir fent l'ofrena floral de l'11 de Setembre al Roser.

Ros ha explicat que el programa de l'11 de Setembre segueix la pauta dels 12 darrers anys. Enguany, però, ha demanat que tothom sigui "especialment curós", perquè l'11 de Setembre coincideix amb l'inici de la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya. "No vull deixar passar per alt que l'11 de Setembre és una diada nacional i, per tant, de tothom. Vull fer una crida a separar les eleccions al Parlament de la Diada de l'11 de Setembre. La diada nacional ha de ser el més unitària possible i hem de fer tots els possibles per separar els dos àmbits", ha dit.

stats