Política 20/07/2014

El govern palestí demana la intervenció internacional per aturar els "crims de guerra" d'Israel a Gaza

Xifra en 60 el nombre de morts i 400 els ferits en l'atac més mortífer de l'ofensiva d'Israel. Demana ajuda a les organitzacions humanitàries

Ara / Agències
1 min

JerusalemEl govern de l'Autoritat Nacional Palestina (ANP), amb seu a Ramal·lah, ha demanat aquest diumenge al migdia la intervenció internacional per aturar els "crims de guerra" d'Israel a Palestina. L'ANP ha condemnat enèrgicament l'"atroç massacre" del barri de Shahaiya de Gaza, emmarcada en l'ofensiva israeliana per terra, mar i aire Marge Protector.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El govern d'unitat condemna en els termes més enèrgics l'atroç massacre comesa per forces de l'ocupació israeliana contra civils palestins innocents al barri de Shahaiya, que ha conduït a la mort de més de 60 civils i causat ferides a més de 400", diu una nota de premsa del govern.

El govern palestí, format després del procés de reconciliació entre el moviment Fatah i l'islamista Hamàs, ha exigit una vegada més a la comunitat internacional que intervingui per "aturar l'agressió israeliana contra el poble palestí" i ha exhortat totes les organitzacions humanitàries a prestar la seva ajuda.

"El govern considera les contínues massacres israelianes contra el nostre poble a Gaza, la més recent la de Shahaiya, com a crims de guerra que exigeixen una immediata intervenció internacional per protegir els civils de Gaza sota la Convenció de Ginebra", conclou la nota.

stats