Política 11/09/2015

Arenas diu que la "majoria silenciosa" derrotarà l'independentisme el 27-S

Confia que serà "la darrera Diada de l'enfrontament" i assegura que la "radicalització" ha perjudicat Catalunya

Europa Press
1 min
TOT ESPERANT EL FRACÀS DE L'ENTESA CIU-ERC
 El PP confia que un eventual acord de legislatura entre nacionalistes i republicans està condemnat a implosionar per les seves contradiccions internes. Els populars planegen intensificar la pressió sobre el futur govern per fer-lo descarrilar. Javier Arenas (a la imatge) va dir ahir que ERC creix cada vegada que CiU "es radicalitza".

MadridEl primer dirigent del PP a reaccionar a la Via Lliure ha estat el vicesecretari de política autonòmica i local del PP, Javier Arenas, i ho ha fet tirant de l'argumentari habitual dels populars davant les demostracions de força del sobiranisme. Arenas s'ha mostrat convençut aquest divendres, després que centenars de milers de ciutadans hagin sortit al carrer amb motiu de la Via LLiure, que la "majoria silenciosa derrotarà l'independentisme" en les eleccions del 27 de setembre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La majoria silenciosa derrotarà l'independentisme el 27 de setembre. Esperem que aquesta sigui la darrera Diada de l'enfrontament i que l'any que ve ho sigui de la concòrdia i la convivència", ha dit Arenas a Europa Press.

El responsable de política autonòmica del PP ha afirmat que la "radicalització ha perjudicat extraordinàriament" Catalunya, Convergència (CDC) i, en particular, Artur Mas, que "ha engegat a rodar un projecte de centralitat de dècades".

Arenas ha assegurat que el "gran consens" a Catalunya es va articular al voltant de la Constitució i el primer Estatut d'Autonomia, i ha lamentat que aquest consens "l'han dilapidat els independentistes amb Artur Mas al capdavant".

stats