Política 09/06/2015

La CUP, ICV i el PSC d'Argentona tanquen un preacord de govern a l'espera d'ERC

Els republicans decidiran les pròximes hores la incorporació al quadripartit per deixar a l'oposició la llista més votada

Ara / Acn
1 min

ArgentonaTots per Argentona (TxA) tornarà a quedar-se a l'oposició malgrat haver estat la llista més votada per tercera vegada consecutiva. La CUP, segona força, ICV i el PSC han anunciat un preacord per formar un govern liderat per l'esquerra alternativa que ara espera l'adhesió d'ERC, força necessària per garantir la investidura de l'alcaldable de la CUP, Eudald Calvo.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A l'espera del que decideixi l'assemblea d'ERC les pròximes hores, els grups de la CUP, el PSC i ICV ja tiren endavant la redacció d'un projecte conjunt de govern per als pròxims quatre anys, segons es desprèn d'un comunicat conjunt dels tres partits. En el comunicat deixen la porta oberta a ERC perquè s'hi pugui incorporar.

La setmana passada, els republicans ja van mostrar sintonia amb la CUP i van mostrar-se predisposats a governar plegats: "Entenem que l'alt grau de coincidències programàtiques, tant a escala local com a escala nacional, ens obliguen a cercar i a treballar per un acord de governabilitat".

stats