Publicitat
Publicitat

Les autoritats franceses busquen dos presumptes membres d'ETA després d'un tiroteig

Els dos pistolers han fugit dues vegades de la policia

Les autoritats franceses busquen dos presumptes membres d' ETA que s'han escapat aquesta tarda al centre del país després de disparar i ferir un gendarme en un control de carretera .

Segons la policia francesa, la "manera" com s'han produït els fets "s'assembla molt" a la forma d'actuar que solen tenir els terroristes d'ETA. Tot i això, encara no es té cap certesa que realment els pistolers pertanyin a la banda.

Les mateixes fonts expliquen que els fets han passat cap a les cinc de la tarda a la localitat de Vallière. Dues persones que viatjaven en un vehicle s'han trobat amb un control ordinari de trànsit que feia la gendarmeria. En acostar-s'hi han disparat sobre dos agents, ferint-ne un, que es troba a l'hospital de Llemotges tot i que el pronòstic no és greu.

Aquest fet ha obligat a activar un ampli dispositiu de vigilància que encara continua en marxa per trobar els fugitius. De fet, una patrulla els ha localitzat al vespre prop del municipi de Courcelles, però allà han aconseguit escapar-se de nou.

RE

Més continguts de