Política 30/05/2019

Autoritzen que Oriol Pujol surti de la presó per anar a treballar a partir de dilluns

Els tècnics de Brians 1 li han concedit un permís especial però un jutge haurà de validar-lo

Montse Riart
1 min
Oriol Pujol sortint de la presó de Brians el passat 29 de març

BarcelonaOriol Pujol podrà sortir de la presó per anar a treballar a partir de dilluns que ve. L'exdiputat havia tornar a ingressar al centre penitenciari de Brians 1 després que el jutjat de vigilància penitenciària revoqués el tercer grau que li havien concedit perquè únicament hagués d'anar a dormir en un centre de règim obert per complir la condemna de 2 anys i mig de presó pel cas ITV. Ara, la junta de tractament de Brians li ha concedit un permís especial perquè pugui sortir de la presó per anar a treballar i fer voluntariat social.

Segons han informat fonts del departament de Justícia, la junta ha aplicat la mesura en compliment d'un dels articles del reglament penitenciari. D'acord amb aquesta autorització, Pujol podrà sortir de la presó diàriament per anar a treballar i fer les tasques de voluntariat, però després haurà de tornar al centre penitenciari.

Les mateixes fonts expliquen que, tot i que l'autorització és d'aplicació immediata, després caldrà que els jutjats de vigilància penitenciària la validin definitivament.

stats