Política 05/06/2018

Aznar s’ofereix per “reconstruir el centredreta” des de la seva “posició actual”

L’expresident espanyol crida a aplegar “tot allò a la dreta de l’esquerra” en un projecte polític

Dani Sánchez Ugart
1 min
L'ex president del govern espanyol José María Aznar

MadridL’expresident del govern espanyol, José María Aznar, s’ha ofert aquest dimarts per abordar “la reconstrucció d’un centredreta nacional” que, segons ell, “és indispensable per poder veure amb confiança el futur d’Espanya”. En la presentació del llibre ‘No hay ala oeste en la Moncloa', de Javier Zarzalejos, Aznar ha deixat clar que “contribuiria” a aquesta reconstrucció des de la seva “posició actual”, perquè “els espanyols puguin tenir més garantia d’estabilitat en el futur”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons el relat de l’expresident, que participava en l’acte just el dia que el seu successor al PP, Mariano Rajoy, anunciava la dimissió, el centredreta espanyol s’ha dividit amb el sorgiment de Ciutadans, i això forma part d’una crisi política que inclou, segons ell, el “cop d’estat” a Catalunya, la crisi de partits i la crisi de lideratges. Ell aposta per unir les dretes, com va aconseguir durant l'etapa al capdavant del PP, que va aplegar “tot allò que era a la dreta de l’esquerra”.

Aznar ha considerat que també cal una reconstrucció de l’esquerra “nacional” espanyola, tot i que ha considerat que el suport dels independentistes al nou govern de Pedro Sánchez és un pas en la direcció contrària.

stats