Política 03/04/2013

L'Ajuntament de Madrid hauria pagat classes de golf a la família Aznar-Botella, segons 'El Mundo'

EL rotatiu revela que el club de golf Campo de Villa de Madrid, finançat en bona part amb diner públic, hauria pagat classes de golf a la família d'Aznar durant el 2001

Ara
1 min
'El Mundo' desvela que la família d'Aznar va rebre classes de golf pagades per l'Ajuntament de Madrid

BarcelonaL'Ajuntament de Madrid hauria pagat classes particulars de golf a la famila Aznar-Botella a través del club de golf Campo Villa de Madrid, del qual el consistori és el principal accionista, segons informa 'El Mundo'. El total de pressupost que rep el club suma l'aportació de l'Ajuntament (51%) i el Patrimonio del Estado (24,5%), i la resta l'afegeix la societat privada del mateix club, per tant, és una empresa gestionada en un 75% amb diner públic.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El diari de Pedro J. Ramirez revela que l'expresident del govern i la seva família van gaudir de classes de golf, un total de 248,5 hores, a càrrec l'entitat pública entre els mesos de febrer i setembre del 2001, excepte l'agost. El regidor de las Artes, àrea de l'Ajuntament a la qual pertany el club de golf, Fernando Villalonga, assegura a 'El Mundo' que existeixen factures documentades del cobrament de les classes per als mesos maig i juny, però no n'hi ha dels altres mesos.

Si, finalment, s'haguessin pagat amb diner públic del club les classes dels mesos de febrer, març, abril, juliol i setembre, la suma total seria de 8.692,59 euros.

Per la seva banda, l'actual alcaldessa de Madird i dona d'Aznar, Ana Botella, ha fet saber a través de Villalonga que quan es van fer les classes "en cap cas sabia que es pagarien directament amb diners del Club de Campo". A més, Villalonga afegeix que durant uns anys es van fer classes a autoritats importants per cortesia.

stats