IMMIGRACIÓ
Política 13/12/2010

El govern de Badalona acusa el PP de no tenir escrúpols i utilitzar la por

L'alcalde assegura que les declaracions de García Albiol són "una bajanada i una calúmnia" i CiU assegura que el popular "intoxica amb finalitats electorals"

Acn
1 min

BarcelonaL'alcalde de Badalona, Jordi Serra (PSC), afirma que el fet que el PP de Badalona aprofiti una de les filtracions de WikiLeaks per acusar al PSC de permetre que l'islamisme radical s'instal·li a la ciutat és "una bajanada i una calúmnia que ofèn a la intel·ligència" i que "només pot pronunciar un polític sense escrúpols que ja no sap què dir per sortir als diaris". Jordi Serra ha afegit que aquesta acusació és, a més, "una falta de respecte a totes les forces policials del país, inclosa la Guàrdia Urbana de Badalona, que des de sempre treballen amb total dedicació i eficiència per lluitar contra el terrorisme i la delinqüència de tota mena".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest sentit també s'ha pronunciat el primer tinent d'alcalde i regidor de Governació, Ferran Falcó (CiU), que assegura que Garcia Albiol "intoxica amb finalitats electorals i juga amb la por quan barreja Badalona amb el gihadisme radical". El líder de CiU considera que les declaracions del president del PP són "un nou acte d'irresponsabilitat". Falcó ha volgut deixar clar que "si generant por és com Albiol vol guanyar vots, no se'n sortirà, perquè ningú amb dots dits de front es pot creure que cap responsable de cap govern hagi permès que Badalona, Catalunya o qualsevol altra zona de l'Estat, es converteixi en referència de l'islamisme radical". "És tan greu com acusar l'expresident Aznar o l'alcalde de Madrid d'haver permès la presència a Espanya del grup gihadista que va perpetrar el pitjor atemptat islamista a Europa, l'11 de març de 2004, quan el PP governava l'Estat i la ciutat de Madrid", ha afegit Falcó.

stats