Política 22/11/2013

La Moncloa insinua que amb les futures normes de regeneració democràtica cap partit tindrà una doble comptabilitat

Sáenz de Santamaría es nega a valorar la interlocutòria de Ruz

M. Eugènia Quetglas
1 min

MadridLa vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, s'ha negat a valorar la interlocutòria del magistrat Pablo Ruz en què el jutge del cas Bárcenas veu confirmada la comptabilitat en negre del PP. "Hem de respectar les decisions judicials", ha sentenciat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

No obstant, la número dos de la Moncloa ha insinuat que en un futur, quan estiguin en marxa les normes de regeneració democràtica que impulsa el seu govern, no es podran donar casos semblants. Ho ha deixat entreveure quan ha fet una valoració general dels casos de corrupció responent a la interlocutòria de Ruz i al cas de l'ERO a Andalusia. Sáenz de Santamaría ha exposat que "la transparència i el control de totes les institucions i organismes és important" i ha afegit: "Una de les normes del paquet de regeneració democràtica és el control econòmic i financer del partits i crec que és on hem de treballar".

En una interlocutòria, Ruz confirma "la presumpta existència per part del Partit Popular d'un cert corrent financer de cobraments i pagaments continu en el temps, al marge de la comptabilitat remesa al Tribunal de Comptes".

stats