Política 16/05/2014

Presó sense fiança per a la policia que va lliurar l'arma amb què van matar Carrasco

Raquel Gago està imputada per la mort de la presidenta de la Diputació de Lleó. L'ajuntament esborra pintades contra Carrasco en la passarel·la on va ser assassinada

Efe
2 min
La pintada que ha aparegut aquest divendres al lloc on va ser assassinada la presidenta de la Diputació de Lleó

LleóLa titular del jutjat d'instrucció número 4 de Lleó ha decretat presó sense fiança per a la policia local Raquel Gago, de 41 anys, imputada per la mort de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, després de lliurar l'arma homicida en una comissaria trenta hores després del crim.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La jutge li imputa delictes d'homicidi, atemptat a l'autoritat i tinença il·lícita d'armes, els mateixos que a les altres dues dones ja empresonades, María Montserrat González Fernández, de 55 anys, i la seva filla, Montserrat Triana Martínez González, de 35.

La detinguda ha estat conduïda a la presó provincial de la localitat de Mansilla de les Mulas, molt propera a la capital, on estan ingressades des de la matinada de dissabte les dues imputades.

L'Ajuntament esborra pintades ofensives

Diverses pintades ofensives contra la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, han aparegut aquest divendres a la passarel·la sobre el riu Bernesga on el dilluns va ser assassinada. Les pintades han estat esborrades ràpidament per operaris municipals. La policia investiga la identitat dels autors d'aquestes pintades, que se suposa que van ser fetes durant la matinada, i on es llegeix "Aquí murió un bicho" o "Aquí murió una Cazique".

Isabel Carrasco va morir després de rebre diversos trets dilluns passat quan caminava per la passarel·la sobre el riu Bernesga. Poc després van ser detingudes Maria Montserrat González Fernández i la seva filla, Montserrat Triana Martínez González, de 35. Maria Montserrat González Fernández va confessar davant la policia que va ser ella qui va efectuar els trets, que va cometre el crim per "malvolença personal" i que va voler venjar-se pel tracte que Carrasco havia donat a la seva filla, que va ser cessada de la institució provincial l'any 2011.

stats