Política 06/05/2014

CDC nega que Osàcar tingui comptes a Suïssa i Gibraltar i denuncia una mà negra

El partit creu que "no és casual" que apareguin informacions que l'esquitxin a les portes de les eleccions europees

Ara
1 min

BarcelonaConvergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha negat aquest dimarts que l'extresorer del partit Daniel Osàcar –imputat pel cas Palau de la Música– hagi disposat "mai" de comptes bancaris a Suïssa i Gibraltar. En un comunicat, CDC ha sortit al pas de les informacions que apunten a la investigació judicial oberta sobre Osàcar. Ni els serveis jurídics del partit ni els advocats de l'extresorer han rebut cap notificació del jutjat sobre la qüestió.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

CDC ha denunciat que aquestes informacions, en vigílies que arrenqui oficialment aquest divendres la campanya de les eleccions europees del 25 de maig, no són casuals. "No és la primera vegada que a les portes d'unes eleccions apareixen informes policials basats en fonts anònimes que qüestionen l'honorabilitat de CDC o de membres del partit. Això no és casual i la intencionalitat és clara", ha protestat.

Els convergents diuen confiar "plenament" en Osàcar i prendran "les mesures judicials necessàries per demostrar" que les acusacions són "absolutament falses".

stats