Política 06/02/2014

Rubalcaba ausculta la tercera via en un sopar a casa del comte de Godó

El líder del PSOE es reuneix amb part de l'elit empresarial catalana per abordar el procés cap a l'estat propi, segons El Confidencial

Ara
1 min
"No, no callaré i exigeixo que vostè parli"

BarcelonaAlfredo Pérez Rubalcaba, líder del PSOE, va sopar aquest dimecres a casa del comte de Godó, l'editor de 'La Vanguardia' Javier de Godó, amb una representació de l'empresariat català. Segons explica avui El Confidencial, entre els empresaris catalans hi havia Isidre Fainé (La Caixa), Josep Oliu (Banc Sabadell), Isak Andic (Mango), Leopoldo Rodés (Havas) i un representant del Grup Puig. També estava convidat el president de Planeta i propietari de 'La Razón', José Manuel Lara, però no hi va poder assistir. Els presents haurien tractat la necessitat d'encarrilar el procés català a través de la negociació entre governs, tal com demana el PSOE, i fer efectiva la tercera via entre el model recentralitzador del PP i el sobiranisme de CiU i ERC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest dijous al matí Rubalcaba ha esmorzat amb la junta del Cercle d'Economia, l'associació empresarial que acostuma a tenir un protagonisme destacat en els debats econòmics i polítics del país.

stats