CANVIS A L'ESQUERRA ESPANYOLA
Política 29/11/2014

El PSOE, a Pablo Iglesias: "Encara que es vesteixi de seda, populisme extremista es queda"

César Luena afirma que els socialistes mantenen el rigor i la coherència i assevera que "aquells que són rupturistes i s'estan disfressant de reformistes no tenen ni mig passi"

Europa Press
1 min

SegòviaEl secretari d'Organització del PSOE, César Luena, creu que "no tindran ni mig passi" aquells que són rupturistes però es fan passar per reformistes i ha demanat un respecte per a la societat espanyola, així com coherència no només per dir el que es pensa, sinó sobretot per fer el que es diu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent socialista ha traslladat el missatge aquest dissabte des de Segòvia al líder de Podem, Pablo Iglesias, al qual ha dedicat un refrany. "Encara que es vesteixi de seda el populisme extremista o l'extremisme populista, populisme extremista es queda", ha manifestat entre els aplaudiments d'afiliats i simpatitzants socialistes que han assistit a la jornada 'La ciutat com a motor de desenvolupament sostenible a Europa'.

El responsable d'Organització ha indicat que el seu partit manté el rigor i la coherència davant d'aquells que no tenen res a veure amb ells i, tot i això, de grans volen ser com el PSOE. En declaracions recollides per Europa Press, ha recordat que els socialistes són reformistes, però que estan ara mateix disposats a trencar de la manera que calgui perquè s'obrin pas les reformes. "Aquells que són rupturistes i s'estan disfressant de reformistes no tenen ni mig passi", ha asseverat.

stats