Política 16/02/2015

CiU expressa "tota la confiança del món" a Felip Puig davant les informacions de 'La Razón'

Espadaler reclama a Fernández Díaz que es disculpi davant Trias per les informacions, després desmentides, sobre suposats comptes a l'estranger de l'alcalde de Barcelona

1 min

El secretari general de CiU, Ramon Espadaler, ha transmès aquest dilluns el suport de la federació nacionalista al conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, després que el diari 'La Razón' hagi publicat que el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz ha encarregat una investigació a la Unitat de Delictes Fiscals i Econòmics de la Policia Nacional (Udef), després que un empresari francès suposadament denunciés que li havia demanat una comissió del 5% per adjudicar una obra al port de Barcelona i que, en negar-s'hi, va rebre amenaces de Método3, epicentre del cas d'espionatge polític a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És fals. Mai he cobrat ni he demanat comissions", ha assegurat Puig a RAC1. Espadaler, després de la reunió de la direcció de CiU, ha fet notar que Puig ja "ha contestat amb una contundència i claredat meridiana" i ha "donat la cara des del primer moment". "Ens mereix tota la confiança del món", ha afegit.

D'altra banda, Espadaler ha reclamat al ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, que es disculpi davant Xavier Trias per les informacions "infundades i gravíssimes", després desmentides, sobre suposats comptes a l'estranger de l'alcalde de Barcelona.

stats