Política 17/02/2015

Turull retreu a l’oposició que “no aporti res de constructiu”

El portaveu parlamentari de CiU assegura que mentre la resta de partits “rondinen” el Govern “farà feina”

Núria Orriols
1 min
Jordi Turull el 21/04/2013

BarcelonaEl potaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha retret aquest dimarts als partits de l’oposició que critiquin les mesures presentades pel president de la Generalitat sense aportar “res de constructiu”. Ha assegurat que la resta de partits “han tret el pijtor” en les seves valoracions de la compareixença de Mas i els ha demanat que presentin “proposstes alternatives” a les mesures que proposa el Govern.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Turull ha valorat "positivament" que al final de la legislatura, el Govern "faci els deures" i tingui una actitud de "qui dia passa any empeny". Així, ha asseverat que mentre l'oposició "rondina" l'executiu "farà feina".

El convergent s'ha referit explícitament a la roda de premsa del portaveu popular, on Enric Millo ha titllat les deu mesures de Mas de "broma de carnestoltes". El seu to, ha dit el portaveu de CiU, “fins i tot ens ha deixat preocupats”.

Full de ruta sobiranista

Turull ha celebrat que la CUP cridi a “omplir de contingut” social el procés sobiranista però ha negat que el procés estigui "encallat" per un pacte entre convergents i republicans —una acusació que també ha fet el diputat cupaire Quim Arrufat. El portaveu de CiU ha assegurat que la seva intenció és la contrària: “cal eixamplar” la base social sobiranista, ha dit, i posar l’accent en l’àmbit social perquè, amb l’eix nacional, “forma part de la mateixa moneda”.

stats