Política 27/04/2015

El candidat de C's a Melilla denuncia que menors estrangers passegin per la ciutat "sense cap tipus de control"

El coordinador del partit a la ciutat autònoma considera que aquests joves causen problemes i cometen delictes

Europa Press
1 min
Joves immigrants a Melilla, imatge d'arxiu /ARA

MelillaEl coordinador de l'agrupació de Ciutadans (C's) a Melilla, Eduardo de Castro, ha denunciat aquest dilluns "l'elevat nombre de menors no acompanyats d'origen estranger que permanentment passegen per la nostra ciutat sense cap tipus de control, causant en algunes ocasions tot tipus de problemes, alguns d'ells de caràcter delictiu".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat, De Castro ha assenyalat que amb això es fa "ressò de la preocupació que molts ciutadans de Melilla mostren sovint davant aquest fet" i ha afegit que part d'aquest elevat nombre de menors estrangers que transiten pels carrers de la ciutat són detinguts per la comissió de delictes. De Castro ha subratllat que "la gestió dels menors estrangers no acompanyats no ha de limitar-se a deixar la gestió dels centres dependents de la conselleria de Benestar Social en mans privades".

Finalment, el candidat de C's a la presidència de Melilla ha manifestat que "aquests menors estan tutelats per la Ciutat Autònoma de Melilla i, més concretament, per la conselleria de Benestar Social, que no pot inhibir-se de la seva responsabilitat, ni mirar a una altra banda, perquè és la seva competència".

stats