ELECCIONS MUNICIPALS
Política 09/05/2011

Coalició Canària calca el vídeo electoral que va utilitzar Artur Mas al novembre

El president i candidat a la reelecció Paulino Rivero hi apareix fent un discurs sobre l'esforç semblant al que va fer l'ara president de la Generalitat. L'estil audiovisual també és el mateix. Una web canària ho ha denunciat

Redacció
1 min

BarcelonaLa travessia del desert que CiU explicava que ha fet durant els set anys que ha estat a l'oposicó ha acabat resultant tan popular que els surten imitadors quan es tracta d'explotar el discurs de l'esforç, encara que qui ho fa és actualement en el poder. Ho ha fet el president canari, Paulino Rivero, que aspira a ser reelegit com a candidat de Coalció Canària en les eleccions autònomiques que se celebren a les illes el 22 de maig. El vídeo electoral de Rivero és un calc del que va utilitzar l'equip de campanya de CiU per promoure la cultura de l'esforç i de superació de les dificultats amb què volien associar Artur Mas durant la campanya del novembre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquella campanya va portar Mas al Palau de la Generalitat i Coalició Canària ha imitat l'esperit i l'estil fílmic del vídeo per intentar que el seu candidat també triomfi. La web Canariasbruta.com ho ha fet públic i ha denunciat una tendència persistent de CC a imitar el material de campanya de CiU.

stats