ELECCIONS MUNICIPALS
Política 23/03/2015

CiU es presentarà al 90% de municipis del país a les eleccions del 24-M

"De les 9.000 persones que formen part de les candidatures, dos terços són independents", assegura Lluís Corominas, vicesecretari de coordinació institucional de CDC

Oriol March
1 min

BarcelonaCiU es presentarà a més del 90% de municipis del país a les eleccions del 24-M, segons han explicat aquest dilluns el vicesecretari de coordinació institucional de CDC, Lluís Corominas, després de la constitució del comitè electoral de CiU, que lideren ell i el secretari general de la federació, Ramon Espadaler. "Posem en valor que dels 9.000 candidats que presentarem, dos terços són independents", ha afegit Corominas. Malgrat presentar-se al 90% dels municipis, els nacionalistes tenen menys candidatures tancades de les que van presentar a les eleccions del 2011.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Hi estem molt a prop, però no sé si ho igualarem o no. Volíem ser a tot arreu del país. A municipis petits hi ha complicacions. Intentem arribar al màxim. Heu de ser conscients que arribar a tot arreu és molt difícil", ha defensat Corominas, que ha posat molt èmfasi en la "coordinació institucional" que hi ha hagut els quatre útims anys des de totes les administracions governades per CiU, que l'any 2011 va obtenir la seva primera victòria a les municipals.

stats