Política 28/06/2013

El seguiment més exhaustiu del Concert per la Llibertat, aquest cap de setmana a l'ARA

Minut a minut, vídeos i participació a l'ARA.cat i, a l'edició en paper, articles de Toni Soler, Albert Om, Pere Mas i Cristian Segura

Ara
1 min

BarcelonaL'ARA, que us regalarà el programa de mà del concert, oferirà aquest dissabte el seguiment més exhaustiu del Concert per la Llibertat que se celebra al Camp Nou i en què participaran més de 60 artistes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amb un minut a minut sobre tot el què passi a l'escenari i notícies actualitzades sobre el concert i la jornada reivindicativa, l'ARA.cat presentarà als seus lectors la informació sobre l'esdeveniment, que es podrà seguir a Twitter amb l'etiqueta #concertllibertat

Per participar en l'esdeveniment, els lectors podeu enviar fotos, via Twitter i Instagram, amb l'etiqueta #ARA29J: les trobaran en una pàgina especial. També podreu reflectir les vostres impressions sobre el concert en un mur especial.

L'edició en paper de l'endemà comptarà amb la crònica de la cap de Cultura, Laura Serra, i amb bona part de les firmes principals del diari. Toni Soler, Albert Om, Pere Mas i Cristian Segura oferiran el seu punt de vista sobre el concert en els seus articles. També hi haurà recull dels millors moments, el concert en imatges i un recull de fotos i impressions d'algunes dels assistents a l'acte, a l'aparta 'Jo hi vaig ser'.

stats