Cultura 29/06/2013

L'ARA us regala el programa de mà del 'Concert per la llibertat'

Amb el programa, us regalem una subscripció digital gratuïta

Ara
1 min
Portada del programa de mà del 'Concert per la llibertat', editat per l'ARA

BarcelonaL'ARA ha fet el programa de mà del Concert per la Llibertat, que es fa aquest dissabte al Camp Nou.

Òmnium Cultural, una de les entitats organitzadores del concert, i l'ARA van signar el conveni la setmana passada.

Amb el programa, que es repartirà al Camp Nou entre els assistents al concert, hi trobareu una llista completa i detallada de totes les actuacions previstes: qui cantarà què al llarg de les quatre hores de l'esdeveniment, tot i que, com s'hi adverteix, hi podia haver canvis d'última hora i efectivament se n'han produït, per exemple en el cas de Pedro Guerra.

A més a més, hi trobareu, de regal, una subscripció a l'ARA digital per a dos mesos. Per aconseguir-la només haureu de guardar el codi que trobareu en el programa de mà i introduir-lo a la web que t'indicarem per activar el teu accés a tots els continguts digitals que produïm, inclòs el PDF de l'edició impresa, l'edició iPad, l'Ara.cat Premium, l'Ara.TV Premium, etc...

També us convidem a participar en l'esdeveniment fent-vos-hi una foto i penjant-la a Twitter o Instagram amb el 'hashtag' #ara29J: després et podràs buscar (i trobar) a l'Ara.cat, en una pàgina especial.

Els organitzadors han llançat un vídeo subtitulat de la cançó de Lluís Llach 'Tossudament alçats', que tancarà el concert, perquè tothom se la pugui a aprendre i cantar-la. I, per aprendre la resta de cançons, aquí teniu una 'playlist', amb el programa actualitzat i definitiu.

stats