Política 22/05/2015

Continua el degoteig: el número 20 de Ciutadans a Terrassa havia integrat la llista de PxC el 2011

Daniel Salguero López era militant del partit d'ultradreta i ara reforça la candidatura de la formació d'Albert Rivera a la ciutat vallesana

Ara
1 min

BarcelonaUn degoteig que no cessa. La presència d'exmilitants de Plataforma per Catalunya (PxC) a les llistes de Ciutadans (C's) ha estat un dels grans maldecaps del partit d'Albert Rivera en la campanya del 24-M, fins al punt que ha hagut d'anul·lar candidatures (com la de Barberà del Vallès) i expulsar integrants de les seves llistes, com la número 10 de la llista de C's a l'Hospitalet, Montserrat Martínez García, una militant activa de PxC en l'etapa de Josep Anglada com a president de la formació d'ultradreta. Aquest divendres n'ha transcendit un altre cas: Daniel Salguero López ocupa el número 20 de la candidatura de C's a Terrassa quan fa quatre anys havia estat el número 11 de la candidatura de la PxC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

C's no és l'únic partit que acull exmilitants d'ultradreta. Ivan Uriach, actual cap de llista d'UPyD a Viladecans havia estat militant actiu de PxC.

stats