Política 18/11/2012

El 'contradebat': la CUP comenta el debat de candidats de TV3 en una emissió en 'streaming'

David Fernández replica als seus rivals a distància, ja que la seva formació no ha estat convidada a l'acte perquè no té representació al Parlament

Ara
1 min
Fotografia de la darrera Assembla Nacional de la CUP on es va decidir concórrer a les eleccions

BarcelonaLa dita segons la qual 'a la taula d'en Bernat qui no hi és no hi és comptat' perd validesa gràcies a la tecnologia. La CUP ha decidit buscar la manera de ser en el debat de candidats que aquest diumenge a la nit es fa a TV3, tot i no poder-hi ser físicament perquè els partits sense representació parlamentària no hi estan convidats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cap de llista de la formació de l'esquerra independentista, David Fernàndez, segueix el debat i replica als seus rivals en una emissió en 'streaming' a través de la seva web.

"Una vegada més, TV3 no ha volgut exercir de televisió pública i ha restringit el principal debat electoral a aquells partits amb representació parlamentària, excloent-ne, d'aquesta manera, la CUP-Alternativa d'Esquerres i les sensibilitats que aquesta representa, malgrat les evidències creixents de la seva probable entrada al Parlament", argumenten.

Els Serveis Informatius Populars de Sabadell s'encarreguen de la realització tècnica del debat.

stats