Política 30/04/2014

Un home crema la bandera espanyola de l'Ajuntament de Terrassa

L'individu s'ha colat a l'edifici "de manera enganyosa", segons el comunicat del consistori

Efe
1 min

TerrassaUn individu ha calat foc a la bandera espanyola que oneja a la façana de l'Ajuntament de Terrassa, segons informa el consistori a través d'un comunicat, uns fets que es produeixen en aquesta ciutat després de l'agressió al seu exalcalde i líder del PSC, Pere Navarro.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'incident s'ha produït aquest dimecres al migdia, quan un individu ha accedit a l'edifici consistorial "de manera enganyosa", segons fonts de l'Ajuntament, i ha cremat la bandera espanyola del balcó.

La junta de portaveus ha condemnat la crema, un fet delictiu que considera que "atempta contra la màxima institució democràtica de la ciutat que representa tots els ciutadans".

"Per responsabilitat institucional", el consistori ha interposat una denúncia "perquè la justícia i els cossos de seguretat puguin procedir a la investigació d'aquest lamentable incident".

Mentrestant, els Mossos d'Esquadra continuen investigant l'agressió denunciada diumenge per Pere Navarro, que, segons la "intuïció" del líder socialista, estava motivada per raons de caràcter polític vinculades amb el procés sobiranista.

stats