Política 06/02/2013

La Casa del Rei nega haver demanat a la infanta Cristina que renunciï als seus títols

Ara
1 min

BarcelonaNi la Casa del Rei com a institució, ni el rei Joan Carles com a pare, ni cap membre de la família reial han intentat convèncer Cristina de Borbó que deixi de ser infanta d'Espanya, que renunciï al títol de duquessa de Palma o que es divorciï del seu marit, Iñaki Urdangarin. Totes aquestes informacions són falses, segons ha afirmat aquest dimecres un portaveu de la institució.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Davant les informacions difoses a la premsa del cor i que apuntaven a pressions de la Zarzuela per aconseguir que Cristina de Borbó renunciés als seus títols, fonts de la institució han insistit que ningú a la Casa del Rei o a la família reial ha fet "mai" cap indicació a Cristina perquè renunciï a ser infanta d'Espanya o al títol de duquessa de Palma o perquè es divorciï d'Iñaki Urdangarin.

L'equip de govern de l'Ajuntament de Palma va sol·licitar el passat dia 31 que Urdangarin, imputat en el cas Nóos, deixi d'utilitzar "socialment" el títol de duc de Palma, si bé no va demanar que se li retirés perquè qui té per dret aquest ducat és la infanta Cristina.

stats