Política 18/01/2017

La CUP portarà al Sindic i a la Fiscalia contra delictes d'odi la manifestació dels sindicats de policies

El conseller d'Interior ha evitat fer referència a aquest tema en la presentació dels pressupostos del seu departament

Ara
1 min
La manifestació de sindicats i associacions de policies

BarcelonaLa CUP portarà davant el Síndic de Greuges i davant la Fiscalia contra delictes d'odi la manifestació que diversos sindicats policials van celebrar ahir a Barcelona. Ho ha explicat aquesta tarda la diputada cupaire Mireia Vehí en la presentació dels pressupostos d'Interior. Tot i els intents reiterats de Vehí, el conseller Jordi Jané ha evitat referir-se a aquest tema.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Vehí ha criticat "la defensa i ignorància" per part dels partits polítics cap a manifestacions com la que es va produir a Barcelona. Vehí ha assegurat que manifestacions com aquestes "donen oxigen a l'extrema-dreta" i "obren la porta al feixisme".

A la manifestació, convocada per sindicats minoritaris -agrupats en el que van anomenar 'Plataforma professional de forces i cossos de seguretat i vigilància duanera'-, hi van participar, segons els organitzadors, 500 agents deels Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana, policies locals, Guàrdia Civil, Policia Nacional, Ertzaintza, Policia Foral de Navarra i també Vigilància Duanera. Abans de la protesta, el sindicat USPAC va fer un tuit, que hores més tard va retirar, amb una imatge on s'hi podia llegir: " All perroflautas are bastard".

stats