Política 08/09/2015

De Gispert celebra que Morenés generi més independentistes

Defensa que a la gent "no li agrada veure cares com la de Morenés, que estan enfadats i que parlen de Catalunya com a enemiga"

Europa Press
1 min
Núria de Gispert: “Hi ha una divisió entre la direcció i la gent del partit”

BarcelonaLa presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha assegurat aquest dimarts que les paraules del ministre de Defensa, Pedro Morenés, generen "més independentistes". El ministre ha assegurat que les forces armades no hauran de tenir cap paper en relació amb el procés sobiranista català si tothom compleix el seu deure.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a 8TV recollida per Europa Press, ha emmarcat les declaracions del ministre en la política de la por i del negativisme que, al seu parer, practica el govern central: "A la gent no li agrada veure cares com la de Morenés, que estan enfadats i que parlen de Catalunya com a enemiga. Amb això, aconseguiran més independentistes i gent que votarà 'sí'".

"No es pot anar pel món amb aquestes amenaces. Pitjor per a ells", ha avisat De Gispert, que també ha titllat de disbarat jurídic la reforma del TC que vol impulsar el PP per sancionar o inhabilitar els que incompleixen les seves sentències.

stats