POLÍTICA
Política 30/12/2010

ERC retreu a Mas que ara demani la complicitat que ha negat al tripartit

Ignasi Llorente ha considerat que el missatge de cap d'any del president de la Generalitat ha estat "retòric i poc concret"

Redacció
1 min

BarcelonaEl portaveu d'ERC, Ignasi Llorente, ha considerat que el missatge de cap d'any d'Artur Mas ha estat "retòric i poc concret". Reconeix, aixo sí, que comparteix amb Mas la necessitat de buscar sortides a la crisi, malgrat que critica el paper de CiU amb la prolongació de l'edat de jubilació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ara bé, ha retret al president de la Generalitat que hagi reclamat complicitat amb el nou Govern per superar la crisi "econòmica, social i política quan ell i el seu partit van ser incapaços de fer-ho en set anys de l'anterior Govern". "Reclama per a ell el que no va ser capaç de donar al altres", ha dit Llorente.

Però Llorente ha celebrat que Mas reconegui les agressions continues a la llengua, cultura i a l'autogovern de Catalunya, si bé li ha recordat que encara no ha dit què pensa fer davant la sentència del Tribunal Suprem contra la immersió. Ha adverit que l'executiu català no pot traspassar la responsabilitat a la societat civil. "Moltes paraules i pocs fets", ha conclòs.

stats