Política 08/03/2015

Espadaler creu que la definició de CDC com a partit "nacionalista", i no independentista, l'acosta a Unió

El secretari general dels democristians veu "marge" per concórrer a les eleccions del 27-S amb els seus socis convergents si comparteixen com a objectiu la "justícia social"

Acn
1 min
Ramon Espadaler, amb l'alcaldessa d'Ulldemolins, Misericòrdia Montlleó, ha rebut obsequis de l'ajuntament i de la cooperativa / ACN

Ulldemolins (Priorat)El secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, ha assegurat aquest diumenge que "hi haurà marge per a l'acord" amb Convergència si "l'objectiu és la justícia social". Espadaler considera que la definició de Convergència com a partit "nacionalista", i no independentista, "facilitarà les coses". El número dos d'Unió ha destacat que comparteixen l'objectiu de resoldre els problemes de la ciutadania i que aquest ha de ser el punt de trobada entre els dos socis de la coalició per continuar treballant conjuntament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després que el coordinador general de CDC, Josep Rull, hagi insistit que el seu partit es defineix com a "nacionalista" tot i que no els "molesta" que els titllin d'independentistes, Espadaler ho ha celebrat. "Si l'objectiu és la justícia social, hi ha marge per a l'acord. I la definició del partit com a nacionalista, que no independentista, facilita les coses. Conjuntament hem de treballar amb la voluntat que sempre ha expressat Unió: fer pinya i resoldre els problemes del conjunt de la ciutadania i això és el que farem en el futur", ha dit Espadaler des d'Ulldemolins (Priorat).

S'altra banda, Espadaler ha mostrat respecte i ha valorat com a positiu que el jutge Santiago Vidal es passi a la política després d'haver estat suspès per tres anys pel Consell General del Poder Judicial. "Arribats a aquest punt, és bo pel jutge Vidal i per la justícia que faci política perquè així coneixerem la part del jutge Vidal polític, cosa que evidentment respectem", ha apuntat.

stats