Política 10/09/2015

Espadaler sobre la citació a l'Audiència Nacional: "Aniré a declarar com ho faria qualsevol testimoni"

El candidat d'Unió critica que "ningú" de Junts pel Sí defensa l'acció de govern de CiU

Acn
1 min
El candidat d'Unió el 27-S, Ramon Espadaler / ACN

GironaEl candidat d'Unió a la presidència de la Generalitat, Ramon Espadaler, ha assegurat que anirà a declarar davant l'Audiència Nacional "com ho faria qualsevol altre testimoni per contribuir a fer justícia". Espadaler ha de comparèixer davant del jutge José de la Mata el proper dia 18, qui l'ha citat en el marc de la investigació contra el primogènit dels Pujol, Jordi Pujol Ferrusola, pel suposat pagament de comissions a canvi d'adjudicacions d'obra pública.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El candidat d'UDC ha tret importància al fet que la seva compareixença, en qualitat d'anterior conseller de Medi Ambient, caigui enmig de la campanya del 27-S. "Farem les coses ben fetes i no desatendré cap de les meves responsabilitats", ha dit.

"Ningú" defensa CiU

D'altra banda, ha assegurat que ERC "ja ha abandonat Mas" perquè durant els debats electorals que s'han fet fins ara "ningú" de Junts pel Sí ha defensat l'acció de govern de CiU i "se l'ha amagat" com a presidenciable.

Espadaler alerta que això tindrà conseqüències a partir del 27-S perquè Catalunya "està abocada a un govern d'esquerres radical". El candidat creu que ERC deixarà de banda CDC i pactarà amb la resta de partits d'esquerres "al més pur estil dels tripartits". A poques hores de l'inici de la campanya, Espadaler ha recordat que per al seu partit "són unes eleccions molt importants però en cap cas plebiscitàries".

stats