Política 15/03/2015

Felipe González: "És un error excloure tots els imputats de les llistes electorals"

L'expresident espanyol i històric del PSOE assegura en una entrevista al diari 'El País' que Susana Díaz seguirà a Andalusia "passi el que passi" a les eleccions del 22 de març

Ara
1 min
Felipe González. Font: EFE

BarcelonaFelipe González, expresident del govern espanyol i dirigent històric del PSOE, assegura en una entrevista al diari 'El País' que és "un error" que els partits estableixin que cap imputat pugui anar a les llistes electorals. "Imaginin-se que jo sóc un jutge 'non sancto', que tinc un criteri polític definit i que em donen l'immens poder que, pel sol fet d'obrir un procediment i imputar a una persona, impedeixo que vagi en una llista. És fantàstic. Si el jutge és impol·lut, no hi hauria problema, perquè es prendria molt seriosament quins són els efectes que això produeix, però pot no ser-ho", assenyala González.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la mateixa entrevista, l'expresident espanyol assegura que la presidenta andalusa i candidata a la reelecció, Susana Díaz, seguirà a la comunitat "passi el que passi" a les eleccions del 22 de març.

stats