Política 05/05/2015

L'alcaldable del PP a Tarragona vol formar la policia local contra el jihadisme i prohibir noves mesquites

Alejandro Fernández promet potenciar la Unitat de Policia Administrativa i investigar els temples existents perquè els tarragonins "puguin dormir tranquils"

Europa Press
1 min

TarragonaEl candidat del PP a l'alcaldia de Tarragona, Alejandro Fernández, ha expressat aquest dimarts la voluntat de formar, a través de la International Police Association, els agents de la policia local que sol·licitin aprendre els sistemes de lluita contra el jihadisme. Així es convertiria en "la primera ciutat catalana que pagarà cursos de formació d'autoprotecció i lluita contra el salafisme radical". Fernández ha assegurat que es tracta d'una "amenaça real" que s'ha d'investigar i ha proposat "vigilar les mesquites existents" i impulsar una moratòria municipal per "impedir que se n'obrin de noves".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'alcaldable del PP a Tarragona, que té set regidors a l'actual consistori, creu que la "prevenció contra el jihadisme serà prioritària perquè els tarragonins puguin dormir tranquils", i per això també ha dit que pretén potenciar la Unitat de Policia Administrativa afegint 10 agents i incrementant un 25% el pressupost, alhora que ha promès millorar els protocols de traspàs d'informació entre els cossos i forces de seguretat.

stats