Política 23/01/2014

Fernández Díaz, convençut que Santa Teresa fa d'"intercessora" per Espanya "en aquests temps tan durs"

El ministre anima a apropar-se a l'obra de la religiosa i apadrina el projecte 'Empremtes de Santa Teresa', que recorre el llegat de la religiosa per 17 ciutats espanyoles

Ara / Europa Press
1 min
Fernández Díaz durant la roda de premsa d'ahir, convocada per donar dades de Trànsit.

MadridEl ministre de l' Interior, Jorge Fernández Díaz, s'ha mostrat aquest dijous convençut que Santa Teresa de Jesús està fent d'"intercessora" per Espanya "en aquests temps durs" que està travessant l'Estat. Fernández Díaz ha animat a apropar-se a l'obra literària i mística de la religiosa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fernández Díaz ha pronunciat aquestes paraules durant l'acte de presentació d''Empremtes de Santa Teresa' a FITUR, projecte que el 2015 commemorarà el V Centenari del naixement de la mística a través d'un recorregut per les 17 ciutats, en quatre comunitats, en què va establir les fundacions de les carmelites descalces.

"Santa Teresa parlava de temps durs, i estic segur que hores d'ara estarà sent una important intercessora per Espanya en aquests temps també durs", ha dit el ministre després de recordar el paper jugat per Santa Teresa a la història de l'Església catòlica.

Santa Teresa "mana molt"

Fernández Díaz ha recorregut també a Santa Teresa de Jesús per augurar l'èxit d'aquest projecte cultural i turístic. "Estic segur que el seu esforç des de dalt, on mana molt, farà que sigui un èxit", ha dit davant d'una àmplia representació de les comunitats implicades en el projecte i els alcaldes de les 17 ciutats.

La consellera de Cultura i Turisme de Castella i Lleó, Alicia García, ha destacat que aquest projecte serà exemple de coordinació institucional entre diferents administracions, que treballen per aconseguir que 'Empremtes de Santa Teresa' es converteixi en el gran esdeveniment cultural i turístic d'Espanya el 2015.

stats