CONSELL EXECUTIU
Política 07/06/2011

Homs rebutja estar "quatre anys per debatre vuitanta normes" en lloc de la llei òmnibus

El portaveu del Govern assegura que allargar debats crea "desafecció política" i ha demanat a la resta de partits que es buidin de "prejudicis"

R. Tugas / S. González
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha explicat després del consell executiu d'aquest matí que la llei òmnibus estarà 15 dies més en exposició pública, però no està disposat a allargar el debat perquè això "crea desafecció política". Homs s'ha mostrat flexible a dividir la norma en diverses lleis, si calgués, però sempre que es mantinguessin els períodes establerts. "No estarem quatre anys per debatre vuitanta normes", ha assegurat, ja que aquesta mesura ja estava anunciada per CiU des de feia setmanes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Igualment, Homs ha volgut subratllar que el gruix de la llei pot crear consens entre diverses formacions, i ha demanat a l'oposició que es buidi de "prejudicis", tot i que alguns punts concrets potser no rebin "el suport parlamentari necessari". Malgrat que en general es persegueixi racionalitzar i simplificar l'administració i reactivar l'economia, el portaveu ha reconegut que hi ha "aspectes que no tenen a veure amb aquesta finalitat de forma directe", però tampoc "va en contra de cap obra feta, sinó que pretén facilitar la vida de la gent i de les empreses".

stats