Política 30/03/2015

Sánchez-Camacho: "Fer una república catalana en 18 mesos és inconstitucional"

"És paper mullat", diu la líder del PPC sobre el preacord a què han arribat CDC, ERC i les entitats sobiranistes

Ara
1 min
Sánchez-Camacho, en una trobada recent amb Rajoy / EFE

BarcelonaLa presidenta del Partit Popular Català (PPC), Alícia Sánchez-Camacho, ha qualificat de “paper mullat” el preacord de full de ruta independentista signat aquest dilluns per CDC, ERC i les entitats sobiranistes. Per la líder espanyolista el document “és la constatació que Mas i Junqueras volen seguir enganyant els catalans”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez-Camacho ha insistit en el seu argument que “les eleccions del 27-S mai seran unes eleccions plebiscitàries, són simplement unes eleccions autonòmiques i per més que s’entestin la llei no canviarà”. La líder popular ha apuntat que “si volen fer una república catalana en 18 mesos, això és inconstitucional i il·legal; per tant, aquest preacord no té cap validesa jurídica”.

Sánchez-Camacho ha insistit que “Artur Mas i Junqueras estan fent política de ficció” amb aquest acord. “Si el senyor Mas vol continuar instal·lat en la mentida i l’engany, com la llei de consultes o la convocatòria del 9-N, que són inconstitucionals, que continuï” ha afegit, abans d'apuntar que el que hauria de fer el president “és governar i treure Catalunya de la crisi i no crear problemes i invents que no ens porten enlloc”.

stats