Política 23/02/2016

El Govern incrementa en un 10% el número de càrrecs eventuals

La portaveu del Govern argumenta que el creixement de 130 a 144 càrrecs eventuals respon principalment a la creació del departament d'Afers Exteriors, a més de la reorganització del Govern. Continua sent inferior als 218 del 2007

O. March / M. Colomer
1 min
La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, va comparèixer ahir en roda de premsa després de la primera reunió ordinària del nou executiu.

BarcelonaEl Govern ha acordat aquest dimarts l'increment de l'ordre d'un 10% del número de càrrecs eventuals respecte del sostre fixat el 2011. Així, l'executiu podrà contractar fins a 144 càrrecs eventuals, 14 més que el 2011, quan el sostre es va fixar en 130.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, hi ha atribuït principalment a l'articulació de la Conselleria d'Afers Exteriors, de nova creació -amb funcions suspeses cautelarment pel Tribunal Constitucional-, a més de la redefinició de les àrees del nou Govern, de Junts pel Sí, respecte de l'anterior, de CiU.

Inferior al topall del 2007

El nou topall acordat aquest dimarts pel consell executiu de la Generalitat és encara inferior al topall fixat el 2007, que elevava el límit del número de càrrecs eventuals a 218.

stats