Política 20/08/2014

Guanyem Barcelona aconsegueix les 30.000 signatures que es va fixar per validar el projecte

La plataforma compleix l'objectiu amb gairebé un mes d'antelació

Europa Press
1 min
Acte de Guanyem a Nou Barris

BarcelonaLa plataforma ciutadana Guanyem, en què participa l'exlíder de la PAH Ada Colau, ha aconseguit més de 30.000 signatures de suport al seu projecte municipal per Barcelona, tal com ha informat el grup en un comunicat aquest dimecres. Aquest és l'objectiu que s'havien marcat per al 15 de setembre, però l'han acomplert amb gairebé un mes d'antelació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El portaveu, Jaume Asens, considera que les xifres mostren que "la proposta ara ja no és d'un grup impulsor inicial, sinó de 30.000 persones que comparteixen un mateix diagnòstic, un mateix desig i una mateixa necessitat".

La plataforma ciutadana diu que vol presentar-se a les eleccions municipals de la capital catalana "per recuperar la ciutat i les institucions públiques, tot transformant les lògiques i inèrcies de la vella política per posar la democràcia al servei de la gent".

Asseguren que la seva intenció és "fer confluir les forces polítiques crítiques" amb les institucions i la manera en què els governs gestionen la crisi.

La formació preveu continuar amb el procés de validació recollint firmes fins al 15 de setembre. També seguirà organitzant trobades públiques als barris de Barcelona, en què ja han participat 2.000 persones, segons la plataforma.

stats