Política 11/09/2015

Iceta pronostica que els que esborren el PSC de l'agenda "s'equivocaran molt"

El candidat dels socialistes reivindica que el seu partit ve de lluny i assegura que no es cansarà d'intentar canviar Espanya

Ara
1 min

BarcelonaEl candidat del PSC, Miquel Iceta, ha pronosticat aquest dijous a la nit en el seu acte d'inici de campanya que els que esborren el PSC de les seves agendes "s'equivocaran molt" en les eleccions del 27 de setembre. "No som una anècdota ni una candidatura conjuntural, nosaltres venim de molt lluny", ha reivindicat davant de les 500 persones que omplien l'auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. "De tant en tant, ho hem de recordar", ha afegit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder dels socialistes ha defensat que "quan un és hereu d'una història com aquesta no es pot permetre ni vacil·lacions, ni errors, ni defallir", i ha criticat els que diuen que s'han fet independentistes perquè s'han cansat d'esperar que Espanya canviés. "Els que som aquí no ens cansarem", ha assegurat Iceta, que ha reconegut que la seva proposta federal no serà fàcil de materialitzar, però ha defensat que, a diferència dels independentistes, ells proposen una solució.

Iceta ha començat la campanya acompanyat del líder del PSOE, Pedro Sánchez, que ha començat el seu discurs en català per felicitar la Diada i per reivindicar que "Catalunya és de tots els catalans". Sánchez ha fet el discurs més dur sobre els riscos de la independència, que ha assegurat que "són nombrosos i reals", i ha tornat a denunciar que "TV3 s'ha convertit en la televisió del règim".

stats