CORRUPCIÓ
Política 13/02/2013

Ortega: "És injust i perillós que els responsables públics estiguem sempre sota sospita"

Dolors Camats, portaveu parlamentària d'ICV-EUiA, ha reclamat "reformular la democràcia" en una interpel·lació parlamentària

Oriol March
1 min

BarcelonaLa vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha assegurat aquest dimecres al ple del Parlament que "és injust i perillós que els responsables públics" estiguin "sempre sota sospita". Ho ha assegurat en el transcurs d'una interpel·lació d'ICV-EUiA sobre corrupció. Ortega també ha demanat que "tots els corruptes vagin a la presó".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La portaveu parlamentària d'ICV-EUiA, Dolors Camats, ha fet un repàs dels càrrecs de corrupció que afecten Catalunya els últims mesos i ha reclamat "reformular la democràcia". "La nostra ambició és cap a un nou món sense monstres", ha insistit Camats. La portaveu ecosocialista s'ha queixat que no hagi estat Artur Mas, sinó Ortega, qui ha respost la interpel·lació.

Ortega ha volgut posar de manifest el tràmit parlamentari de la futura llei de transparència i de la llei electoral, al mateix temps que Camats ha tornat a demanar la compareixença d'Artur Mas per explicar l'embargament de la seu de CDC pel cas Palau. "Volem començar a votar propostes i creure'ns que tot va de debò", ha aprofundit la dirigent ecosocialista.

stats