Política 08/11/2014

Pablo Iglesias i Ska Keller signen un manifest d'ICV-EUiA de suport al 9-N

"En defensa dels drets democràtics dels ciutadans de Catalunya" és el títol del text, que també avalen Izquierda Unida, Anova i Equo

Roger Mateos
1 min

Barcelona"En defensa dels drets democràtics dels ciutadans de Catalunya" és el títol del manifest impulsat per ICV-EUiA en defensa del dret a decidir i de la jornada de mobilització del 9-N. A títol individual, el manifest l'han signat també la dirigent dels verds europeus a l'Eurocambra, l'alemanya Ska Keller, i el líder de Podem, Pablo Iglesias. També l'han subscrit Izquierda Unida, Anova i Equo.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Rebutgem l'actitud antidemocràtica del govern del PP, que nega a la ciutadania de Catalunya el seu dret a decidir democràticament el seu futur", exposa el manifest. Els seus signants mostren la seva preocupació perquè "l'actitud del PP no farà més que agreujar el deteriorament de les relacions entre Catalunya i Espanya". "Donem suport a la ciutadania de Catalunya el proper diumenge que expressarà mitjançant mobilització el seu rebuig al veto del govern i el seu desig de poder realitzar una consulta amb totes les garanties", continua el text.

A més, s'urgeix al govern central a "iniciar un diàleg amb les forces polítiques i socials de Catalunya per arribar a un acord per permetre a la ciutadania de Catalunya que pugui expressar la seva voluntat política".

stats