Política 11/03/2014

Un error informàtic obliga a ajornar una altra vegada el judici de l'hotel del Palau

No s'ha pogut prendre declaració a l'ex tinent d'alcalde Ramon García-Bragado i el judici s'ha suspès fins a aquest dimecres

Efe / Ara
1 min
El judici del cas de l'hotel del Palau, aquest dilluns / PERE TORDERA

BarcelonaPrimer va ser el fèmur trencat de Fèlix Millet, i aquest dimarts un problema tècnic –aparentment poc important– ha obligat a tornar a fer una aturada en el judici del cas de l'hotel projectat al costat del Palau de la Música. Un error informàtic ha obligat a ajornar fins a aquest dimecres la declaració de l'ex tinent d'alcalde de Barcelona Ramon García-Bragado, en el judici del cas, que se celebra a l'Audiència de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La tercera jornada del judici pel cas hotel, que fa seure junts al banc dels acusats els exresponsables del Palau de la Música i l'antiga cúpula d'Urbanisme de Barcelona, s'ha iniciat aquest dimarts amb la declaració de l'acusat Carles Díaz, l'arquitecte del despatx Tusquets que es va encarregar de la tramitació urbanística del fallit projecte hoteler.

La declaració de Díaz s'ha prolongat més de quatre hores, per la qual cosa el tribunal ha acordat una pausa d'una hora per dinar i ha fixat per a les tres l'hora de reprendre la vista oral amb l'interrogatori a Ramon García-Bragado.

No obstant això, un error en el sistema informàtic del qual depèn la gravació del judici ha portat finalment el tribunal a suspendre fins demà el judici, en què a més de García-Bragado podrien declarar els acusats Ramon Massagué, exgerent d'Urbanisme de Barcelona, i Enric Lambies, responsable jurídic d'aquesta àrea municipal.

stats