ASSEMBLEA D'ICV
Política 20/04/2013

L'Assemblea d'ICV aprova l'informe de gestió de Saura amb només 9 abstencions

L'expresident ecosocialista insisteix en reivindicar el tripartit i convida "PSC i ERC a fer aquesta reflexió no només per pensar en el passat sinó per al futur"

Roger Tugas
1 min
Joan Saura, president sortint d'ICV, ahir a l'assemblea aplaudit per Joan Herrera i Dolors Camats.

ViladecansL'Assemblea d'ICV ha aprovat aquest dissabte a Viladecans (Baix Llobregat) l'informe de gestió del president sortint del partit, Joan Saura, amb tan sols 9 abstencions entre els 911 delegats ecosocialistes i cap vot en contra. L'exlíder d'ICV havia fet un repàs divendres del seu llegat des de l'anterior conclave, el 2008, reivindicant el paper del tripartit, sobretot en comparació amb l'actual executiu de CiU. La votació de l'informe és una demostració clara de la tranquil·litat amb què transcorre una assamblea amb una successió tranquil·la i sense sectors ni debats enfrontats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Just abans de la votació, Saura ha insistit en posar en valor el tripartit i ha convidat "PSC i ERC a fer aquesta reflexió no només per pensar en el passat sinó per al futur, per veure quins errors vam cometre". Igualment, l'ara senador ha denunciat que "el PP està fent una veritable ofensiva conservadora i una revolució".

stats