ESPIONATGE
Política 04/07/2013

CiU insta Camacho a comparèixer voluntàriament per donar explicacions sobre el cas Método 3

Turull crida la líder popular a resoldre "la gran contradicció entre la sobregesticulació i les nul·les ganes d'arribar fins al final amb el pacte de silenci"

R. Tugas / O. March
1 min

BarcelonaEl president de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha instat aquest dijous la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, a comparèixer voluntàriament a la cambra catalana per donar explicacions sobre la polèmica gravació a la Camarga i resoldre "la gran contradicció entre la sobregesticulació i les nul·les ganes d'arribar fins al final amb el pacte de silenci". "La compareixença d'Alícia Sánchez-Camacho hauria de ser a petició pròpia", ha assegurat el dirigent nacionalista, que reclama que aclareixi "si hi ha fiscals amics i quins temes porten". "Que contesti el PP, no la Fiscalia", ha afegit, atès que va ser la Fiscalia qui va respondre un comunicat de fa una setmana de CDC que apel·lava al contingut de la gravació de Método 3. De fet, fa dues setmanes CiU va registrar dues peticions de compareixença sobre aquest assumpte de la líder popular i de l'exsecretari d'organització del PSC, José Zaragoza.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i això, Turull segueix rebutjant una comissió d'investigació específica on no compareguin ministres com el d'Interior, Jorge Fernández Díaz o alts càrrecs de la policia estatal.

stats