CAP AL 20-N
Política 07/11/2011

Jorge Fernández: "El PPC defensarà que es reconegui la irreductible singularitat de la identitat catalana"

El candidat del PP lamenta que hi hagi dirigents instaurats en la "rauxa", com Gregorio Peces-Barba, i recorda a CiU les bones relacions que va tenir amb els populars quan eren a la Moncloa

Sara González
1 min

Barcelona"El PPC defensarà que es reconegui la irreductible singularitat de la identitat catalana", ha assegurat el candidat del PP per Barcelona, Jorge Fernández Díaz, en una conferència al Cercle d'Economia. El dirigent popular ha fet una crida a "aturar la lògica de confrontació amb la resta d'Espanya" i ha advertit que amb la "rauxa" que guia alguns polítics tant catalans com espanyols, com ara Gregorio Peces-Barba, no "s'anirà enlloc".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fernández ha fet una crida a obrir una "època d'estabilitat i concòrdia" entre Catalunya i la resta d'Espanya parlant "des de la diferència". El candidat del PP també ha recordat a CiU que la seva relació amb el govern espanyol del PSOE no ha sigut fructífera, mentre que sí que van ser beneficioses per a Catalunya "les bones relacions" que van mantenir amb el PP quan era a la Moncloa. "La col·laboració entre CiU i PP va ser profitosa", ha assegurat.

El candidat del PP català també ha afirmat que el seu partit no creu que s'hagin de "recentralitzar competències" però sí que creu en un "ús adequat de la cooperació". Fernández ha reiterat que Espanya no sortirà de la crisi sense Catalunya, però que tampoc Catalunya sortirà de la crisi sense Espanya.

stats