ELECCIONS MUNICIPALS
Política 17/05/2015

Un músic sedueix el jurat d'un concurs amb una cançó on lloa Monago, el nou espot del PP extremeny

"No vull fer ni un pas enrere, no perdre tot allò que el temps ens va fer guanyar", diu la tornada del tema, mentre es mostren fotografies del president regional d'aquesta legislatura

Ara
1 min

BarcelonaL'últim espot del PP d'Extremadura està especialment dirigit al públic jove. En ell, un cantautor sedueix el jurat d'una mena de concurs de músics similar a 'Operación Triunfo' o 'La voz' amb una cançó amb què implícitament es refereix al govern autonòmic de José Antonio Monago. "Ei, només va ser ahir quan tu i jo vam canviar la por per l'emoció", comença el tema, mentre es combinen imatges del cantant, el jurat encantat i fotografies diverses representatives de la darrera legislatura i l'actuació del president extremeny. "No vull fer ni un pas enrere, no perdre tot allò que el temps ens va fer guanyar", diu la tornada, abans de cridar a plantar cara "a les mentides altre cop", ja que és temps de "tornar a lluitar". El mateix Monago apareix al final aplaudint el jove cantautor.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El PP extremeny s'ha esforçat a l'hora d'elaborar els seus vídeos electorals, a vegades fins i tot amb polèmica. Va ser el cas del vídeo en què comparava el sud andalús i l'extremeny, el qual la direcció del PP estatal va demanar que fos retirat. Posteriorment, Monago es reivindicava en un altre espot com el referent extremeny del maig del 68.

stats