Política 13/03/2015

Duran avisa que Unió no s'adherirà a cap full de ruta i assegura que no anirà a "remolc de tercers"

El líder d'Unió evita "replicar" directament les declaracions d'alcaldes de Convergència que han fet enfurismar els democristians

Ara
1 min
El portaveu de CiU, Josep A. Duran i Lleida, durant la seva intervenció al debat de política general.

BarcelonaEl líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, rebutja en la seva carta web setmanal que Unió s'adhereixi a "cap full de ruta en particular". "D'adhesions, ni una! I menys "indestructibles"! Diàleg i consensos per arribar a acords, tants com en siguem capaços! Per tant, es tracta de trobar denominadors comuns. En aquest sentit, em va agradar l'expressió del coordinador de CDC, Josep Rull, que dimecres va afirmar a Madrid que del que es tracta no és de radicalitzar l'espai sobiranista, sinó d'eixamplar-lo. Si us plau, cerqueu hemeroteques i trobareu aquesta sentència en boca meva reiteradament i des de fa molts anys. Me n'alegro!", defensa Duran.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No comentaré, en canvi, declaracions com les de l'alcaldessa de Figueres o les de l'alcalde de Mataró. Només un apunt: ja sé que hi ha molta gent arreu a qui agradaria una aliança entre CiU i ERC sense mi. Que no comptin amb mi!", assenyala.

stats