Política 02/03/2017

L'ANC celebrarà la cinquena assemblea ordinària el proper 29 d'abril

Les assemblees territorials debatran el full de ruta a partir del 16 de març

Ara
1 min
Jordi Sánchez, en una imatge d'arxiu / ACN

BarcelonaL'ANC celebrarà la cinquena assemblea general ordinària (AGO) el proper 29 d'abril. L'assemblea ha de servir per ratificar el full de ruta de l'entitat que presideix Jordi Sànchez. Segons ha pogut saber l'ACN, està previst que el Secretariat Nacional aprovi l'esborrany de ponència el dia 11 de març. Un cop publicat a la web, les assemblees territorials tindran quinze dies –entre el 16 i el 31 del mateix mes– per debatre el document. Gairebé un mes després, el 21 d'abril, es faran públiques les esmenes al full de ruta que se sotmetrà a votació a l'assemblea general.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El codi ètic, un compromís adquirit en la reforma dels estatuts l'any passat, ja ha estat aprovat pel Secretariat Nacional i també haurà de ser ratificat per la militància el 29 d'abril. Tant aquest document com l'actualització del full de ruta que proposarà el Secretariat es penjaran a la web de l'ANC el 15 de març.

Els socis de l'ANC ja han rebut la primera convocatòria i, de moment, les bases de l'entitat sobiranista han estat citades pel 29 d'abril al Palau d'Esports de Granollers. La ubicació està pendent de confirmació i, per aquest motiu, la direcció encara manté sobre la taula celebrar l'AGO a Badalona i Sabadell. Hi podran participar, amb dret a vot, els inscrits com a membres de ple dret de l'Assemblea abans de l'1 d'abril i que estiguin al corrent de pagament.

stats